earClin earshower

Gyors, egyszerű és biztonságos - tiszta fülek az egész családnak
earClin fülzuhany gyermekeknek

A gyermekeknél a felesleges fülzsír elősegíti a baktériumok megtelepedését és elszaporodását, ami fülfertőzésekhez és diszkomfort érzéshez vezethet. Használja az earClin fülzuhanyt: 
gyors, egyszerű és biztonságos!

earClin fülzuhany felnőtteknek

A felesleges fülzsír hallás tompuláshoz vezethet. Használjon earClin fülzuhanyt: 
egyszerű, hatékony és gyengéd kezelés!

Hogyan használjuk a earClin fülzuhanyt?

Feltöltés: Nyomja meg a gumi pumpát, hogy felszívja a langyos (max 40°C) vizet. A víz oldatot képez az cső részben található egyedi fültisztító formulával.

Öblités: Billentse oldalra a fejét, a kezelendő füllel felfelé. Helyezze a szórófejet a hallójárathoz és nyomja össze a gumi pumpát. Hagyja hogy az oldat fellazítsa a fülzsírt, majd billentse vissza a fejét, hogy a folyadék távozzon.

Szárítás: Az üres fülzuhany használatával gyengéden fújjon levegőt a hallójáratba, míg az meg nem szárad.

https://www.youtube.com/watch?v=RhD9D7x_qto

The quick, safe and easy way to clean your ears. Cleaning ears has never been so easy!

Összenyom, öblit, és kész!

Az earClin fülzuhany használata másnaponta javallott. Ismételje minden alkalommal háromszor. A kék színű egyedi formulája kb. 30 napig elegendő. Ha a formula kifogyott az eszközből, javallott azt új earClin fülzuhanyra cserélni.

Figyelmeztetés: Az apró alkatrészek lenyelés veszélyesek. Gyermekektől távol tartandó. Hallójárat gyulladás, vagy perforált dobhártya esetén ne használja az earClin fülzuhany eszközt. Három évesnél fiatalabb gyermekeken ne használja. Első használat előtt többször öblítse ki a terméket. Kizárólag langyos, tisztavizet használjon. Az earClin fülzuhanyt kizárólag a hallójárat tisztítására használja.

Higiéniás figyelmeztetés: Csak a csomagoláson jelzett felhasználhatósági időn belül használja az eszközt. Érdemes az earClin fülzuhanyt időben újra cserélni.

 • Szórófej

  Szórófej

  Helyezze a szórófejet a hallójárat bemeneti nyílásához. Az earClin fülmosó mérete és alakja úgy lett fejlesztve, hogy az eszközt nem tudja véletlenül túlzottan betolni a fülbe.

 • Gyengéd és hatékony egyedi fültisztító formula

  Gyengéd és hatékony egyedi fültisztító formula

  langyos vízzel keveredve a formula összetevői gyengéd és hatékony fültisztító oldatot alkotnak. Amikor a kék színű egyedi fültisztító formula eltűnik az earClin fülmosó eszközből, akkor az kiürült, és javallott újat használni.

 • Gumi pumpa

  Gumi pumpa

  A cső végén található, összenyomható gumi pumpa használatával szivasson fel langyos vizet (max 40°C) az earClin fülmosó eszközbe és óvatosan fecskendezze azt a hallójáratba. Ezután fújjon párszor levegőt az eszközzel a hallójáratba, így megszárítva azt.

Töltse le a használati utasítást

https://www.youtube.com/watch?v=MT74uqU3t7A