earClin fülzuhany: Összenyom, öblít, szárit - és kész!

Az earClin fülzuhanyt tegye a személyi higiéniás szokásai részévé. Miért ne használhatná pl. a napi fürdés, zuhanyzás közben? Egyszerűen öblítse ki minden másnap a füleket, és kész! Az earClin praktikus tárolásához minden dobozban egy csempére tapasztható tartó is található.

Eldugult fülek? Tipikus probléma.

A fülben képződő fülzsír (cerumen) mennyisége személyenként változó. Egyeseknél egyszerűen több képződik. Megelőzheti a hallójáratban képződő fülzsír okozta dugulást. Számos, fül-orr-gégész szakorvosok által végzett vizsgálat kimutatta, hogy az eszköz használata akkor a leghatékonyabb, ha minden másnap használják - egy alkalmazás mindössze fülenként három gyors öblítés.

Mi okozhat fül problémákat, és mit tehet ellene?

A fül extrém fontos, és érzékeny szervünk: Megérdemlí a figyelmet és törődést. Bár kétségtelen, hogy a hektikus, rohanó hétköznapokban nem sok szabadidő marad egészségünk védelemre. Tegye azt meg önmagáért, hogy az earClin fülzuhanyt a rendszeres személyi higiéniás szokások részévé teszi. Csak egy perc, és megelőzheti a fülfertőzéseket, eldugult hallójáratokat, és tompult hallást.

Miért nem javallott a fültisztító vattapálcák használata?

A vattapálcák hatása inkább káros, mivel azokkal jelentős mennyiségű fülzsírt tömöríthet befelé a hallójáratba. Sőt, ha túl mélyre tolja, a fültisztító vattapálca a dobhártya perforációját is okozhatja.

Perfekt megoldás a hallókészüléket-, és fülbedugható fülhallgatót használóknak!

A hallókészülékek és a fülbedugható fülhallgatók elzárják a hallójáratot és elősegítik a fülzsír képződést, illetve a fülzsírt beljebb is tömörítik a hallójáratba. Az earClin fülzuhany használatával gyorsan és egyszerűen megkönnyebbülhet egyben hallókészülékének, vagy fülbedugható fülhallgatójának az élettartamát is megnövelheti.

A gyerekek szeretik az earClin fülzuhanyt!

A gyerekek fülének rendszeres, de gyengéd tisztításra van szüksége. Az earClin KIDS fülzuhanyt kifejezetten a 3 évesnél idősebb gyermekek számára fejlesztettük. A műveletet természetesen mindíg egy felnőtt végezze! És ne feledje, hogy az earClin fülzuhany nem egy mini vizipisztoly - a gyermekektől tartsa elzárva.

Keresse fel rendszeresen fül-orr-gégész szakorvosát.

Az earClin használata kicsit hasonlít a fogmosáshoz: nem jelenti azt, hogy nem kell rendszeresen felkeresni a fogorvost, illetve ez esetben a fül-orr-gégész szakorvost. Különösen hallókészülék viselése-, vagy a fülzsírral kapcsolatban fennálló problémák esetén kérje ki orvosa tanácsát.

Figyelj búvár, nyisd ki füled!

A lenyügöző víz alatti világot mind többen és többen szeretnék megismerni. A mai búvár felszerelések ezt már lehetővé teszik, de a nyomás miatt só kristály válhat ki a fülben - de el a kezekkel a fültisztító pálcáktól. Ilyenkor az earClin fülzuhany segíthet: merülések után egyszerűen öblítse ki a füleket earClin fülzuhannyal.