earClin earshower

Gemakkelijk en snel – schone oren voor het hele gezin
earClin earshower voor kinderen

Overmatig oorsmeer is een voedingsbodem voor bacteriën, die uw kind pijnlijke infecties kunnen bezorgen. Gebruik de earClin earshower: snel, makkelijk en veilig!

earClin earshower voor volwassenen

Overmatig oorsmeer kan 
uw hoorvermogen negatief 
beïnvloeden. Gebruik de 
earClin earshower: makkelijk, 
mild en effectief!

Hoe gebruik je earClin earshower?

Vullen Knijp in de ballon om lauw water op te zuigen (max 40⁰C). Het water mengt zich met de zeep in het onderste deel van uw earClin earshower.

Spoelen Hou uw hoofd schuin, zet de spruitkop in de opening van uw gehoorgang en knijp. Laat het oorsmeer zacht worden dankzij de zeepoplossing en kantel uw hoofd om uw oor leeg te laten lopen.

Drogen Gebruik de lege earClin earshower om zachtjes lucht in uw gehoorgang te blazen tot deze droog is.

https://www.youtube.com/watch?v=RhD9D7x_qto

The quick, safe and easy way to clean your ears. Cleaning ears has never been so easy!

Knijpen, spoelen, drogenklaar!

Wij adviseren u de earClin earshower eens in de twee dagen te gebruiken. Herhaal de procedure drie keer, bij elk gebruiksmoment. De hoeveelheid blauwe zeep is voldoende voor 30 behandelingen. Vervang uw earClin earshower wanneer de zeep op is.

Waarschuwing: Kleine onderdelen kunnen verstikkingsgevaar opleveren – hou buiten bereik van kinderen. Voor het eerste gebruik een paar maal spoelen met water. Gebruik alleen schoon en lauw water (max. 40°C). Gebruik de earClin earshower alleen voor het reinigen van uw gehoorgang. Gebruik de earClin earshower niet wanneer u een oorontsteking, buisjes of trommelvliesperforatie heeft.

Hygiëne kennisgeving: Gebruik binnen 8 maanden na eerste gebruik.

 • Spuitkop

  Spuitkop

  Zet de spuitkop in de opening naar de gehoorgang. De vorm en afmetingen van de spuitkop voorkomen dat u de earClin earshower te ver het oor induwt.

 • Milde en effectieve zeep

  Milde en effectieve zeep

  Het lauwe water mengt zich met de ingrediënten in de earClin earshower tot een milde maar effectieve, blauwe zeepoplossing. Wordt het water niet langer blauw, dan is uw earClin earshower leeg en aan vervanging toe.

 • Ballon

  Ballon

  Met de ballon zuigt u lauw water in de earClin earshower en laat u het vervolgens in de gehoorgang lopen. Vervolgens blaast u met de lege earClin earshower lucht in de gehoorgang, zodat de laatste druppels water verdwijnen.

Download de gebruiksaanwijzing hier

https://www.youtube.com/watch?v=MT74uqU3t7A