earClin earshower: knijpen, spoelen, drogen – klaar!

Maak de earClin earshower een vast onderdeel van uw persoonlijke verzorging. Gebruik ‘m bijvoorbeeld onder de douche. Bij de earClin earshower zit een houder met een zuignap zodat u ‘m op de wandtegels kunt bevestigen. Spoel uw oren drie keer, eens in de twee dagen en klaar bent u!

Verstopte oren? Een veelvoorkomend probleem

De hoeveelheid cerumen (oorsmeer) die in het oor geproduceerd wordt verschilt van mens tot mens. De earClin earshower is een efficiënte manier om te voorkomen dat het gehoorkanaal verstopte raakt door cerumen. Talloze testen door KNO-specialisten toonden aan dat deze methode het meest effectief is wanneer hij eens in de twee dagen wordt toegepast – drie korte spoelbeurten per oor, dat is alles.

Itching ears? earClin Itch smooths and soothes the dry skin

Your ears are extremely sensitive and important: they absolutely deserve your care and attention. 25% of people suffer from itching in the ear. The oil in the earClin Itch Spray smooths and soothes the dry skin in the ear canal and thus relieves the itching. This reduces the tendency to scratch and prune.

Waarom geen wattenstaafjes?

Uw gehoorgangen reinigen met wattenstaafjes is contraproductief, want u duwt zo een aanzienlijke hoeveelheid oorsmeer verder naar binnen. En duwt u het wattenstaafje te ver door, dan loopt u kans uw trommelvlies te beschadigen.

Perfect voor mensen met gehoorapparaten of oortelefoons!

Gehoorapparaten en oortelefoons sluiten de gehoorgang af, waardoor de aanmaak van oorsmeer gestimuleerd wordt terwijl de oorsmeer tegelijkertijd verder naar binnen wordt geduwd.

Kinderen zijn dol op de earClin earshower!

De oren van uw kind moeten regelmatig maar voorzichtig schoongemaakt worden. De earClin earshower Kids werd ontwikkeld voor kinderen van 3 jaar en ouder. Uiteraard dient een volwassene de behandeling uit te voeren. En voor de duidelijkheid: de earClin earshower is niet bedoeld als mini-waterpistool – hou ‘m gewoon buiten bereik van uw kinderen.

Indien nodig, ga naar de specialist

De earClin earshower gebruiken is een beetje als tandenpoetsen: het betekent niet dat u nooit meer naar de tandarts, of in dit geval KNO-arts, hoeft te gaan. Zeker wanneer u een gehoorapparaat draagt, moet u onder behandeling van een professional blijven, ook in geval van oorsmeerproblemen.

Duikers, oren open!

De onderwaterwereld is fascinerend en steeds meer mensen willen ‘m ontdekken. Moderne duikapparatuur is perfect maar door de druk ontstaan zoutkristallen diep in het oor, buiten bereik van wattenstaafjes en dergelijke. De earClin earshower biedt de oplossing: gebruik ‘m gewoon na iedere duik om uw oren uit te spoelen.